914 fotbollströjor tradera IvaLef

Science

877 bayern munchen tröja Shante

.

Även hans föregångare Brendan Rodgers hade talat om behovet av en ombyggnad. Med tanke på att en populär Liverpool-webbplats hade betygsatt Danny Ings och Alberto Moreno som stjärnorna i en nyligen 1-1 oavgjort hemma mot Norwich, var det inte klart vilka spelare Klopp skulle bygga om med.

Englands kantspelares framtid i Dortmund är fortfarande osäker med huvudtränaren Lucien Favre som erkänner att forwarden är bland spelare som kan lämna i sommar. TrudyStcl borussia dortmund drakt|liverpool drakt Pasqualet

Klopp talade inför Liverpools Champions League-åttondelsfinal i andra etappen mot RB Leizpig, vars manager Julian Nagelsmann också dömde ut sig själv för att ersätta Low på tisdagen.

ac milan tröja

De röda hade många bra chanser att ta en betydande ledning i normal tid, men bra räddningar från Ateltis målvakt Jan Oblak i kombination med lite dålig avslutning gjorde att deras öde avgjordes i förlängning.Jurgen Klopp har uteslutit möjligheten att byta ut Joachim Low som tränare i Tyskland i sommar. TrudyStcl borussia dortmund drakt|liverpool drakt Pasqualet

De röda ‘försvaret av sin Champions League-titel tog slut på Anfield med ett dramatiskt 3-2-nederlag mot spanjorerna efter förlängning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *