630 beställa fotbollströjor CIQRen

Science

247 manchester city tröjor Malcol

.

Oavgjort gjorde att förra säsongens tvåa i Manchester City sprang Liverpool till andraplats med en 4-0-seger över Crystal Palace. De har också ett spel i handen.

Missa inte din chans att landa £ 250 000 i lördagens Super 6. -omgång. Spela gratis, anmälningar senast 15:00.Jurgen Klopp säger att Liverpool måste fokusera på att sluta i Premier Leagues topp fyra innan de oroar sig för sitt titelförsvar. AdrianneR inter tröja|liverpool tröja EdgardoAr

Virgil van Dijk, Jordan Henderson, Joel Matip och Joe Gomez har alla börjat springa som en del av sina återhämtningsprogram men Klopp säger att ingen av de fyra är närmare en återgång till full träning.

sverige tröja 2022

Medan hans lagkamrater för närvarande är på semester var Liverpools veteran mittfältare hemma några dagar extra för att fortsätta rehabiliteringen från en hamstringskada innan han tar en paus men ville erbjuda sitt stöd på ett mer betydande sätt. AdrianneR inter tröja|liverpool tröja EdgardoAr

Bilder med stjärnor som Jordan Henderson, Mohammed Salah och Alex Oxlade-Chamberlain klappades senare.

Men Virgil Van Dijk utjämning och andra halvleksanfall från Divock Origi och ersättare Mane, som slingrade hem en lysande trea vid dödsfallet, säkrade poängen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *